Om
Vi er veldig glade for å kunne hjelpe jobbsøkere med å finne jobbene sine, jobbsøking er ikke en lett oppgave, men hos oss er det mye enklere.
about usabout us
Kort oppsummert
Hos cv-norge.com, endrer vi måten folk skriver CVer. Vi har laget et praktisk og brukervennlig system som hjelper deg med å lage en CV på få minutter.

Det hele startet i 2012, da vi etablerte et rekrutteringsbyrå basert på smart teknologi som vi utviklet selv. Siden den gang har vi hjulpet titusenvis av mennesker med å finne sin neste jobb ved å jobbe tett med ledende selskaper for å hjelpe dem med å rekruttere den rette kandidaten til sine åpne stillinger.

Gjennom årene har vi gjennomgått en stor mengde CVer og har lagt merke til at folk ikke lager sin CV riktig - ikke når det gjelder design, struktur eller innhold. Vi innså at før vi kan hjelpe bedrifter med å finne de rette personene for selskapet sitt, må vi investere ressursene våre i å hjelpe jobbsøkere med å lage en CV som gjør et varig inntrykk på rekrutterere. Hver dag vil vi gi tips om hvordan du skriver en CV riktig. Dette er en viktig komponent i ethvert jobbsøking, da arbeidsgivere mottar hundrevis av CVer for hver åpen stilling, noe som får dem til å filtrere CVer raskt (ca. 5 sekunder i gjennomsnitt). Som et resultat består de fleste kandidater ikke den første screeningen.

Av denne grunn har vi lansert cv-norge.com. Vår formålsparagraf er å gjøre jobbsøkingen enklere. Med mange års forskning, bevist erfaring innen menneskelige ressurser og toppmoderne teknologi, har vi skapt en plattform som vil få deg til å skille seg ut i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.

Med vår hjelp har mange jobbsøkere funnet sin neste karrieremulighet blant de beste arbeidsgiverne, for eksempel: Apple, Starbucks, Hilton, Walmart, UPS og mer.