Erklæring om tilgjengelighet

cv-norge.com er forpliktet til å tilby et nettsted som er tilgjengelig for et bredest mulig publikum, uavhengig av teknologi eller evne. Vi jobber aktivt for å øke tilgjengeligheten og brukervennligheten til nettstedet vårt, og tar derfor sikte på å overholde mange av de tilgjengelige standardene og retningslinjene.

Initiativ for universell utforming på nett

Dette nettstedet bestreber seg på å overholde nivå A i World Wide Web Consortium (W3C) Web Content Accessibility Guidelines 1.0. Disse retningslinjene forklarer hvordan du gjør nettinnhold mer tilgjengelig for personer med funksjonshemninger. Samsvar med disse retningslinjene vil bidra til å gjøre nettet mer brukervennlig for alle mennesker.

Standarder

Vi vil fortsette å utvikle nettstedet i samsvar med retningslinjer fremmet av World Wide Web Consortium (W3C).

Nettstedet vises riktig i gjeldende nettlesere. Hvis du ser på nettstedet vårt i en eldre nettleser, kan det hende at sider ikke vises som tiltenkt hvis nettleseren ikke er standardkompatibel. Vi anbefaler at du oppgraderer nettleseren din til den nyeste versjonen av ett av følgende, for å få mest mulig ut av nettstedet vårt.

Microsoft Internet Explorer: https://www.microsoft.com

Mozilla Firefox: https://www.mozilla.com

Google Chrome: https://www.google.com/chrome

Nettstedsoperasjoner og tilgjengelighetshjelpemidler

  • Dette nettstedet oppfyller kravene i likestillingsforskriften for personer med nedsatt funksjonsevne (tilgjengelighetsjusteringer for tjenesten), 5763-2013.
  • Tilgjengelighetsjusteringer ble utført i henhold til anbefalingene i de europeiske standardene for innholdstilgjengelighet på Internett, og i det internasjonale WCAG2.0-dokumentet.
  • Testene for den høyeste kompatibiliteten ble utført for Chrome-nettleseren.
  • Tilpasset for visning i populære nettlesere og mobiltelefoner.

Unntak

Selv om cv-norge.com streber etter å overholde de aksepterte retningslinjene og standardene for tilgjengelighet og brukervennlighet, er det ikke alltid mulig å gjøre det på alle områder av nettstedet. Vi søker kontinuerlig etter løsninger som vil bringe alle områder av nettstedet opp til samme nivå av total tilgjengelighet. I mellomtiden skulle du oppleve problemer med å få tilgang til cv-norge.com nettstedet, ikke nøl med å kontakte oss.